چهارشنبه ٠١ خرداد ١٣٩٨
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تجدید گذرنامه

تجديد گذرنامه 

توجه!
افرادی که محل صدور گذرنامه آنان لاهه می باشد، می توانند مدارک درخواست گذرنامه جدید خود را از طریق پست سفارشی ارسال نمایند.

 

در موارد زير گذرنامه تجديد می‌‌گردد (گذرنامه قابل تمدید نمی‌باشد و گذرنامه جديد صادر ميشود):
- پايان يافتن اعتبار گذرنامه
- درخواست شخصی متقاضی با ارائه دلیل موجه مبنی بر تعویض گذرنامه معتبر
- پر شدن صفحات گذرنامه قبلی
- تغيير يافتن نام، نام خانوادگی و يا دیگر مشخصات به استناد شناسنامه ايرانی

 

*حضور پدر با اصل شناسنامه ایرانی برای درخواست گذرنامه فرزندان زیر 18 سال الزامیست.

*بانوان گرامی که محل اقامت آنها در گذرنامه ایرانی 'هلند' درج نشده یا برای نخستین بار پس از ازدواج درخواست گذرنامه جدید دارند، حضور همسر با اصل شناسنامه ایرانی الزامیست.

مدارک لازم:

1- یک برگ درخواستنامه تكميل شده گذرنامه و در صورت نیاز تغییر محل اقامت.
2- اصل شناسنامه* و کپی تمام صفحات شناسنامه (شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال حتما بايد عکسدار باشد).
برای ايرانيان بالای ۱۵ سال که دارای شناسنامه فاقد عکس ميباشند، بايد ابتدا نسبت به
 تعويض شناسنامه اقدام گردد.
3-
 اصل گذرنامه ایرانی و یک نسخه کپی از 
صفحه عکسدار و مهر آخرین خروج از ایران (قرمز رنگ)
4- کپی پشت و رو از کارت اقامت/تابعیت یا کپی از صفحه عکسدار گذرنامه هلندی (در صورتی که گذرنامه کشور اروپایی دیگری را دارید، نامه شهرداری محل زندگی مبنی بر اقامت شما در هلند الزامیست)
5- یک قطعه عکس جدید (pasfoto) استاندارد گذرنامه، تمام رخ، رنگی، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که نام و نام خانوادگی صاحبش در پشت آن نوشته شده است. (عکس بانوان و دختران بالای 8 سال  با حجاب اسلامی)
6- اصل و کپی کارت پايان خدمت يا معافیت برای آقایان 18 تا 50 سال تمام (برای متقاضیان مشمول خدمت سربازی، تکمیلدرخواستنامه مهر خروجی مشمولین ضروری می باشد.)
7-
 پرداخت مبلغ 100 یورو بابت گذرنامه (50 یورو برای افراد زیر 18 سال) و همچنین 18 یورو بابت تغییر محل اقامت در بخش کنسولی فقط با کارت بانکی Debit با دستگاه PIN.

مدت زمان صدور گذرنامه در صورت تکمیل بودن مدارک، بین ۵ تا ۱۰ روز کاری می ‌باشد.
در صورتی که برای نخستین بار مهر مشمولین درخواست می‌کنید، این مدت زمان ۱۰ روز کاری خواهد بود.

 

تذکر!
*بدون اصل شناسنامه، امکان درخواست گذرنامه نمی‌باشد! افرادی که اصل شناسنامه خود را همراه ندارند، می‌بایست پیش از درخواست گذرنامه، با بستگان خود در ايران تماس حاصل نمايند تا آنها اصل شناسنامه را به وزارت امور خارجه، اداره گذرنامه و روادید، ساختمان شماره ۳، طبقه ۲ (یا نزدیک‌ترین نمایندگی وزارت امور خارجه به محل زندگی) برده تا در آنجا راهنمایی شوند.
-
به درخواست‌های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد گردید!
- مشخصات لاتین مندرج در گذرنامه صرفا بر مبنای اظهار فرد در درخواستنامه گذرنامه تنظیم و غیر قابل تغییر می‌باشد و در صورت مغایرت، نمایندگی مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.
-
کپی مدارک بایستی بر روی برگه A4 گرفته شود. خواهشمند است از قطع و منگنه نمودن کپی مدارک اکیدا خودداری کنید!!!

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران