معرفی سفیر یا نمایندگی
صدور گذرنامه مفقوده

صدور گذرنامه مفقوده (تعیین نوبت اینترنتی)

 

هموطنان محترم در صورت گم شدن گذرنامه خود می توانند نسبت به درخواست گذرنامه جدید با ارائه مدارک زیر اقدام نمایند.

 

 مدارک لازم:

1- یک برگ درخواستنامه تكميل شده گذرنامه و در صورت نیاز تغییر محل اقامت.
2- اصل گزارش پليس هلند در مورد چگونگی گم شدن گذرنامه.
3- شرح کتبی چگونگی گم شدن گذرنامه.
4- اصل شناسنامه* و کپی تمام صفحات آن (شناسنامه افراد بالای ۱۵سال حتما بايد عکسدار باشد).
5- برای ايرانيان بالای ۱۵ سال که دارای شناسنامه فاقد عکس ميباشند، بايد ابتدا نسبت به تعويض شناسنامه اقدام شود.
6- اصل و
 کپی پشت و رو از کارت اقامت/تابعیت یا کپی از صفحه عکسدار گذرنامه هلندی
7- یک قطعه عکس جديد (pasfoto) استاندارد گذرنامه، تمام رخ، رنگی، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که نام و نام خانوادگی صاحبش در پشت آن نوشته شده باشد. (عکس بانوان و دختران بالای 8 سال  با حجاب اسلامی)
8- اصل و تصوير کارت پايان خدمت يا معافیت برای آقایان 18 تا 50 سال تمام (برای متقاضیان مشمول خدمت سربازی، تکمیل درخواستنامه مهر خروجی مشمولین ضروری می باشد.)
9- 
پرداخت مبلغ 150 یورو بابت گذرنامه (75 یورو برای افراد زیر 18 سال)، 18 یورو بابت استعلام تاریخ آخرین خروج از ایران و همچنین 18 یورو در صورت تغییر محل اقامت، در بخش کنسولی فقط با کارت بانکی Debit با دستگاه PIN.

مدت زمان صدور گذرنامه در صورت تکمیل بودن مدارک، بین 2 تا 5 روز کاری می  باشد. در صورتی که برای نخستین بار مهر مشمولین درخواست می کنید، این مدت زمان 7 روز کاری خواهد بود.

 

توجه!
حضور متقاضی گذرنامه مخدوشه، در بخش کنسولی سفارت الزامی می باشد.

 

تذکر!

*بدون اصل شناسنامه، امکان درخواست گذرنامه نمی باشد! افرادی که اصل شناسنامه خود را همراه ندارند، می بایست پیش از درخواست گذرنامه، با بستگان خود در ايران تماس حاصل نمايند تا آنها اصل شناسنامه را به وزارت امور خارجه، اداره گذرنامه و روادید، ساختمان شماره ۳، طبقه 2 (یا نزدیک ترین نمایندگی وزارت امورر خارجه به محل زندگی) برده تا در آنجا راهنمایی گردند.
- به درخواست های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد گردید!
- مشخصات لاتین مندرج در گذرنامه صرفا بر مبنای اظهار فرد در درخواستنامه گذرنامه تنظیم و غیر قابل تغییر می باشد و در صورت مغایرت، نمایندگی مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.
- کپی مدارک بایستی بر روی برگه های A4 گرفته شود. خواهشمند است از قطع و منگنه نمودن کپی مدارک اکیدا خودداری گردد!

وزارت امور خارجه | تماس با ما | ساعات كار و تعطیلات | نقشه سایت | جستجو