معرفی سفیر یا نمایندگی
گواهی عدم سوء پیشینه

گواهی عدم سوء پیشینه

 

مدارک لازم:

1- درخواست گواهی عدم سوء پیشینه از طریق سامانه تاک و اسکن مدارک مورد نیاز

2- ارائه اصل شناسنامه ايرانی و کپی از همه صفحات

3- ارائه اصل گذرنامه ايرانی و کپی از صفحه عکسدار

4- کارت شناسائی ملی و کپی پشت و رو (در صورت نداشتن کارت شناسائی ملی به قسمت مربوطه مراجعه شود)

5- پرداخت مبلغ 36 یورو تنها از طریق PIN 

6- مراجعه حضوری به بخش کنسولی برای انجام انگشت نگاری

 

توجه:

صدور گواهی عدم سوءپیشینه حدود 2 ماه طول می کشد.

 

وزارت امور خارجه | تماس با ما | ساعات كار و تعطیلات | نقشه سایت | جستجو