معرفی سفیر یا نمایندگی
معافیت رهبری

معافيت عفو رهبرى

مدارک لازم:

  • تکميل و امضاء فرم درخواست معافيت  و تعهدنامه 
  • اصل شناسنامه و دو سري فتوکپي خوانا از کليه صفحات آن .
  • اصل کارت ملی و کپی
  • آخرين مدرک تحصيلي متقاضی 
  • چهار قطعه عکس جديد 2*3 بدون کلاه و عينک و پشت نويسي شده .
  • تکميل وکالتنامه در سامانه تاک 

توجه:  
الف) چنانچه مشمول در مراکز آموزشی خارج از کشور تحصيل کرده باشد ارزشيابي مدرک وی توسط وکيل و يا مشمول و از طريق یکی از وزارتخانه های علوم تحقيقات و فنآوري و يا  بهداشت، درمان و آموزش پزشکی الزامی است برای این منظور اصل مدرک و ریزنمرات مربوط به آن را به تائید وزارت آموزش عالی و وزارت امور خارجه هلند رسانده و سپس به بخش کنسولی سفارت ارائه نمائید.
تبصره: در صورتی که مدرک تحصیلی به زبان هلندی باشد بایستی قبل از تائید وزارت امور خارجه هلند توسط مترجم رسمی دادگستری به فارسی ترجمه و سپس به تائید کاخ دادگستری و وزارت امور خارجه هلند برسد و بعد از آن به سفارت ایران ارائه گردد.
ب) چنانچه مشمول سابقه فرار از خدمت دارد ارائه گواهي تسويه حساب از يگان خدمتي و يا مختومه شدن پرونده فرار از سازمان قضائي نيروهاي مسلح الزامي است. 
ج) شخض متقاضی و یا وکيل قانوني وی بايستي مدارک را پس از تائید این سفارت به یکی از دفاتر پلیس 10+ در داخل کشور ارئه نماید تا پس از  بررسي مدارک توسط سازمان نظام وظیفه و در صورت تکميل بودن مدارک، اقدام لازم نسبت به صدور کارت معافیت توسط همان سازمان معمول گردد.

مشمولان غائب و سربازان فراري مشمول عفو مقام معظم رهبري

ردیف

سال تولد

مدرک تحصیلی

1

متولدین تا پایان سال  1354

دارندگان مدارک تحصیلی بی سواد، زیر دیپلم، دیپلم، فوق دیپلم و لیسانس

2

متولدین تا پایان سال   1352

دارندگان مدرک تحصیلی فوق لیسانس

3

متولدین تا پایان سال   1350

دارندگان مدرک تحصیلی دکتری غیرپزشکی

4

متولدین تا پایان سال  1344

دارندگان دکتری پزشکی و دامپزشکی

 

وزارت امور خارجه | تماس با ما | ساعات كار و تعطیلات | نقشه سایت | جستجو