جمعه ٠٦ ارديبهشت ١٣٩٨
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تحصیل تابعیت ایران

تحصیل تابعیت جمهوری اسلامی ایران

ماده 979 قانون مدنی

اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند می توانند تابعیت ایران را تحصیل کنند :
 به سن هجده سال تمام رسیده باشند .
 پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند . 
 فراری از خدمت نظامی نباشند .
 در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند . 
در مورد فقره دوم این ماده مدت اقامت در خارجه برای خدمت دولت ایران در حکم اقامت در خاک ایران است.

« مدارک لازم » 

  1.  تکمیل ، امضاء و ارایه یک نسخه پرسشنامه متقاضیان تحصیل تابعیت ایران
  2. اصل و دو نسخه تصویرآخرین مدرک تحصیلی متقاضی
  3. اصل و دو نسخه تصویر مدارک هویت و تابعیت متقاضی و همسر و فرزندان
  4. 6 قطعه عکس 4*6 جدید و يکنواخت (تمام رخ با زمينه روشن , بدون کلاه  عينک و شال گردن) متقاضی
  5. 6 قطعه عکس (9*6) دسته جمعی همسر و فرزندان کمتر از 18 سال (چنانچه تبعه خارج باشند )
  6. اصل و دو نسخه تصویر سند ازدواج

** برای دانلود فرم مربوطه اینجا را کلیلک کنید.

  هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لاهه مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند .

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران