معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید جهانگردی

روادید جهانگردی

 

ساعات کاری بخش روادید از اول ماه ژانویه سال 2018 تغییر  یافته است.

شما می توانید تنها با  تعیین وقت قبلی  در روزهای سه شنبه و جمعه برای دریافت روادید به سفارت مراجعه نمایید.

توصیه می شود کسانی که قبلا به ایران سفر کرده و یا دارای مجوز از مرکز می باشند برای دریافت اخذ ویزا از حدود یک ماه قبل از سفر خود به ایران، از طریق پست اقدام نمایید.

 

تعریف

اتباع خارجه در صورتی که تمایل داشته باشند جهت دیدار از آثار و جاذبه های توریستی و یا دیدار دوستان یا بستگان خود وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شوند می بایست نسبت به اخذ روادید جهانگردی از بخش کنسولی نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور اقدام نمایند.

اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان،کانادا، هند، پاکستان، بنگلادش، اردن، کلمبیا و سومالی باید قبل از مراجعه به سفارت، از طریق آژانسهای مسافرتی جهت اخذ مجوز اقدام نمایند.

 

 

تقاضای روادید از طریق پستی:

 

تنها کسانی که قبلا به ایران سفر کرده و یا دارای مجوز از مرکز می باشند می توانند از طریق پست اقدام نمایند، در غیراینصورت شما باید از طریق آژانسهای مسافرتی ایرانی و هلندی معتبر در هلند اقدام به دریافت مجوز ویزا به ایران نمایید. 

شما می توانید  حدود یک ماه قبل از سفر به ایران از طریق پست جهت اخذ روادید خود اقدام نمایید.

 

مدارک لازم:


-  ارائه اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه و بدون هرگونه خدشه یا ایراد
- تکمیل پرسشنامه ویزای الکترونیک از طریق  روادید الکترونیک، چاپ و ارسال کپی تاییدیه کد رهگیری ( محل اخذ روادید باید سفارت ج.ا. ایران - لاهه انتخاب شود.)
- کپی کارت اقامت معتبر برای گذرنامه های غیر هلندی یا نامه اقامت از شهرداری محل زندگی

- ارائه مدرک بیمه مسافرتی معتبر در ایران ( نامه از شرکتهای بیمه هلندی به زبان انگلیسی  مبنی براینکه بیمه افراد در کشور ایران مورد پوشش می باشد الزامی است.

- کپی رسید هزینه پرداخت ویزا به حساب بانکی سفارت و یک پاکت نامه با تمبر سفارشی و آدرس برگشتی

 

هزینه روادید:

 Afghanistan Passport  Netherlands Passport/Travel Document Visa Type
80 Euro 50 Euro Tourism (B)
 -  60 Euro Business (A)

 

 

ABN-AMRO BANK

The Embassy of Iran

IBAN: NL91ABNA0883734397

 

* هزینه روادید دو بار ورود، 50 درصد هزینه روادید می باشد.

 

آدرس بخش کنسولی:

 

Visa Section

The Embassy of I.R. of Iran

Duinweg 20, 2585JX, Den Haag

 

 

 

تقاضای روادید با حضور در کنسولی لاهه

 

مدارک لازم:

 

تعیین نوبت به صورت آنلاین الزامی می باشد.

تنها امکان نوبت گیری برای یک هفته آینده می باشند. اگر در قسمت "تاریخ نوبت" تاریخی مشاهده نمی کنید، تمام وقتها پر شده است و باید در یک روز دیگر مجددا اقدام نمایید.

 

-  ارائه اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه و بدون هرگونه خدشه یا ایراد ( دارای حداقل 2 صفحه سفید)
- تکمیل پرسشنامه ویزای الکترونیک از طریق  روادید الکترونیک، چاپ و همراه داشتن کد رهگیری ( محل اخذ روادید باید سفارت ج.ا. ایران - لاهه انتخاب شود.)

- اصل و کپی کارت اقامت معتبر برای گذرنامه های غیر هلندی یا نامه اقامت از شهرداری محل زندگی

- ارائه مدرک بیمه مسافرتی معتبر در ایران ( نامه از شرکتهای بیمه هلندی به زبان انگلیسی  مبنی براینکه بیمه افراد در کشور ایران مورد پوشش می باشد الزامی است.

 
 

توضیحات


الف- دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همچنین مطالبه مدارک و یا مستندات دیگر مخیر است. 
ب- مامور کنسولی پس از دریافت و بررسی مدارک، نسبت به اعطای رسید و اعلام تاریخ مراجعه به متقاضی اقدام خواهد نمود. 
پ- متقاضی پس از دریافت روادید، می بایست مشخصات و تاریخ های مندرج در آن را به دقت بررسی و در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور کنسولی اعلام تا نسبت به تعویض آن اقدام نماید.
ت- دارنده روادید می بایست بر اساس تاریخ های مندرج در روادید به ایران وارد و در موعد مقرر خارج گردد.
ث- اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد. 
ج- چنانچه متقاضی پس از مسافرت به هر دلیلی درخواست تمدید مدت اقامت مندرج در روادید خود را داشته باشند، می بایست به اداره کل امور اتباع خارجه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماید.
چ - دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.

 

برای اطلاعات بیشتر می توانید به بخش روادید ایمیل بفرستید:

 

h.zabihifar@mfa.gov.ir

 

 

وزارت امور خارجه | تماس با ما | ساعات كار و تعطیلات | نقشه سایت | جستجو