شنبه ٠٢ شهريور ١٣٩٨
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
روادید جهانگردی

روادید جهانگردی

تقاضای روادید از طریق پستی:

تنها کسانی که قبلاً به ایران سفر کرده و یا دارای مجوز از مرکز می باشند می توانند 30 روز قبل از سفر از طریق پست اقدام نمایند، در غیراینصورت شما باید با در دست داشتن فرم درخواست E-VISA به سفارت مراجعه کنید.یا از طریق آژانسهای مسافرتی ایرانی و هلندی معتبر در هلند اقدام به دریافت مجوز ویزا به ایران نمایید.

مدارک لازم:

1-     شما میبایست درخواست ویزا را از طریق E-VISA انجام داده و  سپس فرم ایمیل شده را چاپ کرده و به همراه پاسپورت (حداقل 6 ماه اعتبار) ارسال کنید. لازم به ذکر میباشد شما احتیاج به انتظار جواب درخواست روادید (waiting for verification) از طریق E-VISA  را ندارید.

( محل اخذ روادید باید سفارت ج.ا. ایران - لاهه انتخاب شود.)
ارسال کپی کارت اقامت معتبر برای گذرنامه های غیر هلندی یا نامه اقامت از شهرداری محل زندگی

2-     هزینه روادید را به حساب سفارت واریز کرده و سند پرداختی بانک را چاپ کرده و ارسال کنید.

هزینه روادید دوبار ورود 50 درصد هزینه روادید عادی اضافه میگردد.

ABN-AMRO BANK

The Embassy of Iran

IBAN: NL91ABNA0883734397

 

روادید/ نوع گذرنامه

هلند (اروپا)

افغانستان

عراق

Tourist (B)

50 Euro

80 Euro

-

Business (A)

60 Euro

-

-

Travel document

-

80 EURO

-

3-    پاکت پستی برای برگشت روادید بهمراه نام و آدرس بروی پاکت و ارسال فیش پرداختی 10 یورو برای ارسال از طریق پست سفارشی به حساب سفارت واریز کرده. 

Visa Section

The Embassy of I.R. of Iran

Duinweg 20, 2585JX, Den Haag

4-     ارائه مدرک بیمه مسافرتی معتبر در ایران ( نامه از شرکتهای بیمه هلندی به زبان انگلیسی مبنی براینکه بیمه افراد در کشور ایران مورد پوشش می باشد الزامی است. کارت بیمه مورد قبول نمی باشد. درصورت نداشتن بیمه معتبر، هزینه آن در فرودگاه ایران قابل پرداخت است.) 

 

تقاضای روادید با حضور در کنسولی لاهه

برای مراجعه به سفارت قرار ملاقات الزامی میباشد.

شما می بایست اسامی خود را برای گرفتن نوبت به ایمیل زیر ارسال کنید.

 Visa_leg@iranianembassy.nl

مدارک لازم:

- ارائه اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه و بدون هرگونه خدشه یا ایراد ( دارای حداقل 2 صفحه سفید)

- تکمیل پرسشنامه ویزای الکترونیک از طریق  E-VISA چاپ و همراه داشتن کد رهگیری لازم به ذکر میباشد شما احتیاج به انتظار جواب درخواست روادید (waiting for verification) از طریقE-VISA  را ندارید

( محل اخذ روادید باید سفارت ج.ا. ایران - لاهه انتخاب شود.)
- اصل و کپی کارت اقامت معتبر برای گذرنامه های غیر هلندی یا نامه اقامت از شهرداری محل زندگی

- ارائه مدرک بیمه مسافرتی معتبر در ایران ( نامه از شرکتهای بیمه هلندی به زبان انگلیسی مبنی براینکه بیمه افراد در کشور ایران مورد پوشش می باشد الزامی است.) 

توضیحات:

الف- دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همچنین مطالبه مدارک و یا مستندات دیگر مخیر است. 
ب- مامور کنسولی پس از دریافت و بررسی مدارک، نسبت به اعطای رسید و اعلام تاریخ مراجعه به متقاضی اقدام خواهد نمود. 
پ- متقاضی پس از دریافت روادید، می بایست مشخصات و تاریخ های مندرج در آن را به دقت بررسی و در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور کنسولی اعلام تا نسبت به تعویض آن اقدام نماید.
ت- دارنده روادید می بایست بر اساس تاریخ های مندرج در روادید به ایران وارد و در موعد مقرر خارج گردد.
ث- اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد. 
ج- چنانچه متقاضی پس از مسافرت به هر دلیلی درخواست تمدید مدت اقامت مندرج در روادید خود را داشته باشند، می بایست به اداره کل امور اتباع خارجه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماید.
چ - دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.

ح - هزینه روادید قابل استرداد نمی باشد.

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران