معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید فرودگاهی

روادید فرودگاهی

 

مدارک لازم:

1- اصل و کپی گذرنامه خارجی درخواست کننده (گذرنامه بايد دارای حداقل شش ماه اعتبار و دو صفحه خالی از مهر برای رواديد باشد)
2- یک قطعه عكس جدید (استاندارد گذرنامه) 3.5x4.5 رنگی با زمينه سفيد


توجه! 
آن دسته از متقاضیان روادید (بجز اتباع کشورهای آمریکا، انگلیس،کانادا، هند، پاکستان، بنگلادش، افغانستان، عراق، اردن، کلمبیا و سومالی) که فرصت مراجعه به بخش کنسولی سفارت را به دلایل مختلف ندارند، می توانند پس از هماهنگی لازم با شرکت هواپیمایی خود، نسبت به درخواست روادید جهانگردی یا ورود (با اجازه اقامت حداکثر 90 روز بنا به تشخیص کارشناس روادید دفتر فرودگاه) در فرودگاه های بین المللی* ایران اقدام نمایند.

 

*فرودگاه های بین المللی ایران

امام خمینی (ره) - تهران
- مشهد
- شیراز
- اصفهان
- تبریز
- ارومیه
- بندر عباس
- بوشهر
- اهواز
- کیش
- قشم
- لار
- عسلویه
- چابهار 

 

توضیحات
الف- دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همچنین مطالبه مدارک و یا مستندات دیگر مخیر است
پ- متقاضی پس از دریافت روادید، می بایست مشخصات و تاریخهای مندرج در آن را به دقت بررسی و در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور مستقر در بخش روادید فرودگاه  اعلام تا نسبت به تعویض آن اقدام نماید.
ت- دارنده روادید می بایست بر اساس تاریخهای مندرج در روادید به ایران وارد و در موعد مقرر خارج گردد.
ث- اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.
چ- دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.

وزارت امور خارجه | تماس با ما | ساعات كار و تعطیلات | نقشه سایت | جستجو