جمعه ٠٦ ارديبهشت ١٣٩٨
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
مناطق آزاد

مقررات ورود و اقامت اتباع خارجه در مناطق آزاد تجاری-صنعتی

 

بر اساس مقررات ورود و اقامت اتباع خارجی در مناطق ازاد تجاری-صنعتی جمهوری اسلامی ایران، اتباع خارجی براي ورود مستقيم به مناطق از طريق مبادی ورودی و خروجی مجاز مناطق، نياز به تحصيل قبلی رواديد نخواهند داشت.

- برای افراد مذكور نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در مبادی ورودی مناطق، اجازه اقامت مربوط را بر روی اسناد مسافرتی معتبر آنان ممهور مي‏نمايند.
اجازه اقامت مذكور به مدت دو هفته صادر مي‏شود و طبق تقاضای سازمان تا شش ماه قابل تمديد خواهد بود.
- اتباع خارجی برای ورود به مناطق متصل به ساير نقاط كشور كه امكان ورود مستقيم به آنها مقدور نمي‏باشد، بايد از نمايندگي‏های جمهوری اسلامي ايران در خارج از كشور تحصيل رواديد نمايند.
- اتباع خارجی كه پس از ورود به مناطق قصد عبور از كشور را داشته باشند، بايد طبق مقررات، تقاضای خود را به دفتر نمايندگی دايره امور اتباع خارجی منطقه ويژه انتظامی تسليم كنند.

 

توجه: 
 صدور اجازه اقامت برای اشخاص زير ممنوع مي‏باشد:
- اتباع كشورهايی كه ورود آنها به جمهوری اسلامی ايران توسط دولت ممنوع اعلام شده است.
- ممنوع ‏الورودين به كشور
- ممنوع ‏الورودين به مناطق آزاد

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران